Brak pomocników

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystiannowa, 16 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystiannowa

krystiannowa Młodszy ekspert

Dzisiaj koło 10 kupiłem abonament na pomocników. do tej pory nie otrzymałem zakupu. co robić dalej?

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A jaka forma płatności? Logowałaś się na nowo po zakupie?

MOD_Kleopatra lubi to.
  3. andora50 post usuwam ponieważ tutaj rozmawiamy na zupełnie na inny temat a Twój dotyczy zasiewów na wyspie, jeżeli masz inne pytanie niż tytuł wątku to załóż swój własny i zadaj pytanie:)

_Tomek94_ dziękuje za pomoc ale Twój post dla porządku również musiałam usunąć :)

Agata dziękuję za pomoc:)

4. krystiannowa

Płaciłem przez przelewy 24. I kilkakrotnie logowałem się na nowo. Do chwili obecnej nadal nic.

5. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Jeżeli masz potwierdzenie i nadal brak to poczekaj do jutra, wiem z doświadczenia. Zazwyczaj przy tej formie płatności po kilku minutach jest zakup, ale czasami zdarza się, że coś jest na serwerze nie tak i zakup pojawia się następnego dnia rano.
    Jak jutro nie będzie pomocników to napisz do pomocy technicznej poprzez formularz płatności.

MOD_Kleopatra lubi to.
  6. krystiannowa

Ok dzięki bardzo. Pozdrawiam

7. Agata jeszcze raz dziękuję i skoro jasne to również pozdrawiam i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.