Brak plusika

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Max_van_der_Killer, 14 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Max_van_der_Killer

Max_van_der_Killer Forumowy żółtodziób

witam.

zauważyłem taki mały problem, a mianowicie brak plusika przy wyborze ilości produkcji paszy, tzn nie mogę zwiększyć ilości produkowanej paszy (moge tylko wyprodukować 1 szt.). To samo jest w dzielnicy rzemieślniczej - tylko 1 szt. moge robić, nie moge zwiększać producji. Na targu jest identycznie - nie mogę oferować więcej jak tylko 1 szt. produktu (albo czegoś innego).

w związku z tym mam takie pytanie - czy tylko ja tak mam, czy to jakiś ogólnofarmerski błąd??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Jeśli korzystasz z przeglądarki Opera to wyłącz proszę dodatek Adblock dla witryny Bigpoint, jeśli to niczego nie zmieni to sprawdź inne przeglądarki.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Max_van_der_Killer

tak, korzystam z opery, jedynie co zrobiłem to włączyłem blokowanie reklam, jeśli o to chodzi.

4. SMOD_Atena

Dokładnie o to, wyłącz proszę blokowanie reklam dla strony z grą.

Daj znać czy problem ustąpił czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Max_van_der_Killer

wyłączyłem blokowanie reklam, problem znikł, ale farma wolniej chodzi ;/

6. SMOD_Atena

7. Max_van_der_Killer

dzieki za info, na chwile obecną nie mam pytań, jak coś sie zmieni to bede piał, wątak mozna zamykać

pozdrawiam, i miłego dzionka zycze :D

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, pozdrawiam wzajemnie i również miłego dnia życzę. Wątek zamykam i polecam się na przyszłość.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.