brak pełni

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika katrina_60, 9 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. katrina_60

katrina_60 Zaawansowany

nadal nie ma eventu

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Czy odświeżyłaś grę? Pełnia zaczęła się z opóźnieniem, ale już od kilkunastu minut pola pełni są aktywne.

Potwierdź proszę.

3. katrina_60

katrina_60 Zaawansowany

u mnie dalej są kłódki niestety

4. dora4370

dora4370 Stary wyjadacz

U mnie również kłódki nadal wiszą pomimo przelogowania i kilkukrotnego odświeżania .

5. katrina_60

katrina_60 Zaawansowany

przelogowanie nie pomaga

6. BA_Marion

Zastosujcie proszę kroki, o których pisałam tutaj >>klik<<. W międzyczasie dopytam, czy są jeszcze problemy z eventem.

7. katrina_60

katrina_60 Zaawansowany

chrom, firefox i ie też sprawdziłam, na żadnej przeglądarce które mam nie mam pełni

8. BA_Marion

katrina_60, skontaktuj się w takim razie z Pomocą techniczną zgodnie ze wskazówkami zawartymi w tym poradniku >>klik<<. Poproszono nas aby tam kierować zgłoszenia o ew. dalszym braku pełni pomimo wyczyszczenia historii przeglądania/ciasteczek.

Czy masz jeszcze pytania?

9. katrina_60

katrina_60 Zaawansowany

10. BA_Marion

W takim razie tutaj temat zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.