brak pd

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ogrodnik45, 24 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ogrodnik45

ogrodnik45 Naśladowca mistrzów

O godz 10.20 kupiłam floreny dopisano podziękowano ale niestety pd nie liczą się 100% a przecież trwa mini event 100%PD

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wyloguj się proszę z gry i zaloguj ponownie.Jeśli po ponownym zalogowaniu nadal nie będzie bonusu,napisz proszę do Pomocy Technicznej.Tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa się wyjaśni.

3. ogrodnik45

Już się przelogowałam A do PT nie będę pisać bo większą pomoc uzyskuję od Was i innych graczy (za które serdeczne dzięki) niż od PT i mniej mnie kosztuje to nerwów

4. SMOD_Atena

Jeśli po ponownym zalogowaniu się do gry nadal nie masz bonusu,to jedynie PT może to wyjaśnić,z pozycji forum nie ma niestety takiej możliwości.Ja mogę doradzić jeszcze tylko skorzystanie ze wskazówek zawartych w tym poradniku : >>>Gdy gra nie działa<<<
    Czasami pomaga czyszczenie ciasteczek i pamięci przeglądarki.
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. ogrodnik45

nie , bardzo dziękuję można zamknąć jeszcze wyczyszczę pamięć i ciasteczka. Miłego dnia życzę

SMOD_Atena lubi to.
  6. SMOD_Atena

Ja również dziękuję,życzę miłego dnia,zadziałania bonusu i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.