brak paszy dla rekinów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika stawinoga, 28 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

Zginęła mi pasz dla rekinów, nie mogę jej wyprodukować w młynie , a także nie posiadam możliwości kupienia jej na targu. Moje rekinki są głodne , co robić ?

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj:) Zagrody dla rekinów (i pasza dla nich) zmieniły status ze specjalnych na zwykłe, tj. można je kupić za sianogrosze w Galerii handlowej. W związku z tym obecnie można produkować paszę dla nich i wystawiać zagrody z paska dopiero po odblokowaniu posągu kryjówki dla rekinów w Świątyni małp. Znajdziesz go w II komnacie, koszt odblokowania 30 ZB.

Czy masz jeszcze pytania?

3. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

Dzięki za wyczerpującą odpowiedz , szkoda że się coś daje a potem odbiera.Pozdrawiam .

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

No cóż, tak bywa... Ale za to kosztem tych 30 ZB możemy kupować dowolną ilość rekinich zagród:)
    Skoro nie masz już pytań zamykam temat. Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę :)

stawinoga lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.