Brak pól

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marta19951995, 23 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marta19951995

marta19951995 Forumowy żółtodziób

Witam,
    nie grałam trochę, znaczy parę lat w farmerama, mam konto i są moje osiągi itp, ale nie widzę pól ani niczego. Cały czas kręcą mi się te słoneczka warto dodać, że na innych kontach działa. Co mam zrobić?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Twój temat przenoszę do właściwszego działu.
    A co do kręcących się kwiatków po długiej nieobecności na farmie,to takie sytuacje się zdarzają kiedy Gracz długo nie loguje się na konto.
    Na początek zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika :>>>KLIK<<<. Koniecznie zwróć proszę uwagę na wtyczkę Adobe Flash Player,być może wymaga aktualizacji lub reinstalacji.Wszystkie informacje znajdziesz w podanym poradniku. Jeśli standardowe zabiegi nie przyniosą żadnych rezultatów,to napisz proszę do Pomocy Technicznej :>>>KLIK<<<.
    Napisz proszę czy po zastosowaniu się do wskazówek problem ustąpił czy też będziesz miała jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

iwona4475, mate jest owocem drzewa ostrokrzew paragwajski, zapraszam do poradnika tabele drzewa: [​IMG] oraz tabela posągi: [​IMG] :)
    Tutaj Twój post usuwam, w przyszłości jeżeli masz inne pytanie niż Autor/Autorka tematu utwórz proszę swój własny temat.

beataduda, dziękuję za pomoc, w związku z powyższym Twój post również usunęłam :)

marta19951995, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

EDIT:
    3axap, w związku z tym że założyłeś/aś własny temat, tutaj Twoje posty usunęłam. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 maja 2015
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Gracz pomimo obecności na forum kolejnych pytań nie zadał wobec tego zawieszam kłódkę. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.