Brak opisów w języku polskim w części oznaczeń

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika adambacz, 19 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. adambacz

adambacz Forumowy żółtodziób

Od jakiegoś czasu zamiast ilości, na drogowskazie, przy czasie wzrostu itp. pojawiają mi się zamiast cyfr napisy mlf.thousands, mlf.farmexpansion. Co zrobić. W ustawieniach w pierwszej zakładce jest nie po polsku

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Ciasteczka flashowe spróbuj wyczyścić jeżeli chodzi o te mlf >>klik<<

A jeżeli chodzi o obcy język to sprawdź na stronie logowania jaki język gry masz ustawiony.

Ostatnie edytowanie: 19 kwietnia 2015
  3. adambacz

Na stronie logowania mam ustawiony język polski.
    Ciasteczka flashowe wyczyściłem wg instrukcji i nadal jest tak samo z tymi mlf

4. Agata00755

A logowałeś się na nowo po wyczyszczeniu ciasteczek?

Warto też zwykłe ciasteczka wyczyścić i pamięć podręczną przeglądarki.

5. adambacz

Logowałem się na nowo, czyściłem przeglądarkę i nic nie pomaga.

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Może warto by było przeinstalować wtyczkę AFP, odinstalować ją, a następnie zainstalować na nowo.
    Agata, ślicznie dziękuję za pomoc :)

7. Agata00755

A na wszystkich przeglądarkach tak jest czy na jakiejś konkretnej?

8. adambacz

Na Operze jest OK, na firefoxie ciągle źle. Nie wiem jak odinstalować wtyczkę AFP na firefox (dostępne tylko Nigdy nie aktywuj).

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Agata00755,dziękuję za pomoc.

adambacz, zapraszam do poradnika,znajdziesz w nim informacje jak odinstalować i ponownie zainstalować wtyczkę Adobe Flash Player : >>>KLIK<<<

10. adambacz

W Internet Explorer jest OK. Wygląda na to, że na Firefox jest tylko źle.

11. SMOD_Atena

Być może wystarczy reinstalacja wtyczki AFP,a być może przeglądarka Firefox również wymaga aktualizacji.Spróbuj proszę najpierw odinstalować i zainstalować ponownie wtyczkę AFP na Firefox,tak jak jest to opisane w poradniku : >>>KLIK<<<

12. adambacz

Przeprowadziłem reinstalację wtyczki AFP, Firefox mam aktualny 37.0.1. Ciągle to samo, czyli źle.

13. SMOD_Atena

Być może trzeba jeszcze zrestartować komputer aby zmiany ustawień czy też nowych programów/wtyczek zostały zapisane?Spróbuj proszę zamknąć przeglądarkę i uruchomić system ponownie.A podczas ponownego logowania się do gry,wybierz proszę ponownie j.polski.

14. adambacz

Nie wiem do końca co pomogło bo wiele razy odinstalowywałem AFP i na nowo instalowałem i nareszcie jest OK na Firefox. Dzięki za rady i podpowiedzi. Mam też Adblock Plus, musiałem odblokowywać strony z grą, może to też mi mieszało. Wcześniej nie miałem z tego tytułu żadnych problemów.

15. SMOD_Atena

Adblock Plus wpływu na opisy w grze nie ma,jego zadaniem jest blokowanie reklam.Stronę gry dobrze jest dodać do wyjątków czy też zaznaczyć nie blokowanie tej strony,aby móc obejrzeć w kinie filmiki reklamowe.Najważniejsze,że wszystkie opisy są już prawidłowe.

Czy masz może jeszcze jakieś pytanie?

16. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

chyba nie masz na firefoksie wlaczonego nowego afp i stad ten problem

17. SMOD_Atena

-norbijas-,dziękuję za podpowiedź.
    Odpowiedzi na pytanie zostały udzielone,Autor kolejnych pytań nie zadał.Domyślam się,że nie ma już żadnych problemów i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.