Brak obrazków w tabelkach

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zdzichu295, 23 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zdzichu295

zdzichu295 Młodszy ekspert

Witam nie wyświetlają się obrazki w poradnikach np dotyczące drzew, zagród i fabryk. W tabelkach dotyczących itemów obrazki się wyświetlają.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.
    Rzeczywiście,sprawdziłam właśnie i też nie widzę tych grafik,niestety nie znam przyczyny takiego stanu.Być może to tylko chwilowy błąd wyświetlania,bo wcześniej wszystko było w porządku i mam nadzieję,że niebawem grafiki powrócą na swoje miejsce.

3. zdzichu295

zdzichu295 Młodszy ekspert

W takim bądź razie będę czekał aż problem się sam rozwiąże bo myślałem że to wina mojego kompa ale kilka dni temu było wszystko w porządku. Temat można zamknąć.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie zaczekam z Tobą,a tutaj dziękuję i skoro można to temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.