brak nazw roslin drzew itp.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika misiu2, 26 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. misiu2

misiu2 Okazjonalny autor

witam od wczoraj mam brak nazw zamiast tego mlf. i jakies znaki niewiem czy tylko ja tak mam ale prosze o pomoc w rozwiazaniu tego problemu

2. misiu2

misiu2 Okazjonalny autor

niewiem nie dziala mam wtyczki potzrebne do gry a napisy sa np mlf.item.spelt

moze ktos tak mial i pomoze

Posty na forum łączymy poprzez opcję "Edytuj"
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 listopada 2014
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

misiu2 wtyczka to nie wszystko,czasami trzeba wyczyścić ciasteczka cookies i flashowe,pamięć przeglądarki.Czy zastosowałeś się do poradnika podanego przez MOD_Kleopatrę ?

4. misiu2

misiu2 Okazjonalny autor

zainstalowalem jescze raz adobe wyczyscilem ciasteczka i flash na internet explorer wogile sie nie laduje farma korzystam z mozilli . i nic nadal te niemieckie napisy kozrystac moge normalnie z farmy tylko brak nazw nawet w niusach

5. SMOD_Atena

Hmm.... ja też korzystam z Mozilli i u mnie nic się nie dzieje,gra ładuje się normalnie i wszystkie nazwy są ok.Nie ma też innych zgłoszeń,tak że wygląda na to,że u Ciebie jest jakiś problem,a może po wyczyszczeniu spróbuj jeszcze zrestartować kompa,niektóre wprowadzone zmiany działają dopiero po ponownym uruchomieniu systemu.
    Jeśli problem będzie nadal,napisz proszę w tej sprawie do Pomocy Technicznej,tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa złego wyświetlania się wyjaśni.

6. misiu2

misiu2 Okazjonalny autor

ok temat do zamkniecia samo wczoraj sie popsulo i samo sie zrobilo wszystko dziala juz dobrze dziekuje za szybkie odpowiedzi i pomoc :)

7. SMOD_Atena

Cieszę się,że wszystko już działa,dziękuję również i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.