Brak naklejek z Tutoriala.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _kubus1404_, 24 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

1. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

0 głos(ów)
    0,0%
  2. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

W poradniku z naklejkami pisało że są naklejki za tutorial a ja nie mam żadnej. Zgineły?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

_kubus1404_, do pytań nie dołączamy ankiety, to po pierwsze, a po drugie - otwierając temat z pytaniem należy nadać tematowi taki tytuł aby jak najwięcej mówił o problemie czy pytaniu. W związku z powyższym tytuł zmieniam na adekwatny do Twojego pytania.
    A co do Twoich naklejek to sprawdź proszę dokładnie w Albumie, jeśli nadal ich tam nie będzie, to zastosuj się do tego poradnika : >>>klik<<<. W ostateczności napisz proszę do PT : >>>klik<<<. Tam Twoje konto zostanie sprawdzone i otrzymasz odpowiedź.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A ja zapytam od kiedy grasz i czy w ogóle je miałaś?

Bo obecnie nie dostaje się naklejek za tutorial, naklejki dostawało się za ten stary tutorial.

4. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

nie pamiętam dokładnie od kiedy gram ale na początku mało łapałem to wszsytko i nie zaglądałem do albumu ale przypomina mi się że raczej ich nie miałem.

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

_kubus1404_, jeżeli nie masz pewności od kiedy grasz i nie pamiętasz czy miałeś naklejki czy nie to jedynym sposobem na sprawdzenie tego jest napisanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej, tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa naklejek się wyjaśni. :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

Agata00755, dziękuję za pomoc. :)

6. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Czyli obecnie nie otrzymywało się? Jeśli tak to nie.

7. Tak ja zostało to napisane wyżej obecnie za Tutorial nie dostaje się naklejek:)
    Wyjaśnione i skoro nie masz już pytań to wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.