Brak nagrody...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasandra51, 17 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasandra51

kasandra51 Naśladowca mistrzów

Właściwie skończyłam event walentynkowy. Ostatnie 5 strzał się kręci w młynie. Jednak po oddaniu towaru do poprzedniego zadania nie otrzymałam "walentynki dla Zosi " . Nie mam jej w inwentarzu , przelogowanie nie pomogło ... Gdzie szukać mojej nagrody?

Przepraszam , ale po sprawdzeniu widzę , że ja w ogóle nie otrzymałam nagród z tego przedostatniego zadania - ani PD , ani SG , ani chutneja....

Twoje posty połączyłam, na przyszłość jak chcesz dopisać to użyj opcji edytuj

MOD_Kleopatra

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 lutego 2015
  2. A gdzie próbujesz postawić ten item ??? poszukaj w itemach na Bahamaramie lub na wyspie skarbów:)

Jeżeli jesteś pewna że nie dopisało Ci pozostałych bonusów to napisz do Pomocy Technicznej tam sprawdzą konto i się wyjaśni co się stało :)

Link do PT masz pod oknem gry :)

3. kasandra51

Droga MOD -ko. Szukałam również w itemach na wyspie - nie ma. Natomiast pirackiej wyspy nie mam jeszcze odkrytej...

4. Więc tak jak napisałam wyżej napisz do Pomocy Technicznej tylko pamiętaj żeby Twoja wiadomość zawierała co najmniej 140 znaków :)

Czy chciałabyś może jeszcze o coś dopytać ??:)

5. kasandra51

Dziękuję za wszelką pomoc. Miłego dnia..

6. Bardzo proszę i skoro jasne to zamykam i również miłego dnia życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.