Brak nagrody z eventu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Eli_84, 18 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Eli_84

Eli_84 Forumowy żółtodziób

Witam!
    Nie otrzymałam zagadkowych zagród "Cygnus" w evencie "Laboratorium miłości" choć ukończyłam dwa etapy w części z kozą.
    Nie wiem czy nie dostałam ich wcale, czy zniknęły w między czasie, gdyż dopiero po zakończeniu eventu sprawdziłam jakie nagrody zdobyłam.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Nagrodę w postaci 2 x zagadkowa zagroda " Cygnus" powinnaś otrzymać już po wykonaniu I etapu karmienia Kozy czyli za podarowanie 15 prezentów.

Sprawdź proszę swój inwentarz jeszcze raz wpisując w wyszukiwarce inwentarza ( prawy, górny róg ) nazwę zagrody, np.. Cygnus. Jeśli nadal nie odnajdziesz tych zagród to zapraszam to Pomocy Technicznej : >>>klik<<<. Tam Twoje konto zostanie sprawdzone i wszystko się wyjaśni.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Eli_84

Eli_84 Forumowy żółtodziób

Dzięki za podpowiedz. Nie mam więcej pytań.

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Skoro wszystko jasne to zamykam.

Dziękuję i życzę spokojnego wieczoru oraz nocy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.