brak nagrody w spółdzielni za wykonaną misje

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika LALU167, 1 maja 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LALU167

LALU167 Forumowy żółtodziób

Dzień dobry
    Mam problem.Już trzeci raz wykonałem misję w spółdzielni,za którą miałem otrzymać nagrodę w postaci skrzynki z narzędziami XXL i niestety brak ich w inwentarzu.I takim sposobem już 3 skrzynki XXL rozpłynęły się w powietrzu...Proszę o pomoc.
    Dziękuję

2. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Temat przeniosłam do właściwego działu.

Szukasz skrzynek we właściwej kategorii? Otrzymane skrzynki dopisywane są do przedmiotów specjalnych, a konkretnie do zakładki "Towar konsumpcyjny". Skorzystaj proszę z opcji "Szukaj" znajdującej się w prawym górnym rogu okienka:
    Napisz proszę, czy skrzynki się odnalazły :)
    Jeśli nie znajdziesz ich w inwentarzu, być może zostały one rozpakowane automatycznie po zdobyciu. Informacja o takiej możliwości znajduje się w poradniku.

Ostatnie edytowanie: 1 maja 2020
  3. LALU167

LALU167 Forumowy żółtodziób

Dzień dobry
    Szukałem w odpowiednim miejscu,nie ma,więc być może same się rozpakowały,ale to byłoby pierwszy raz...dziwne,bo np.ilość desek się nie zwiększyła.Trudno,dziękuję za odpowiedź.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj LALU167. Jeśli masz jakieś wątpliwości co do otrzymanych nagród to zapraszam ze zgłoszeniem do PT. Wskazówki jak wysłać zgłoszenie znajdziesz tutaj: Pomoc Techniczna.

A skoro tutaj nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.