Brak nagród

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MaraAcoma, 3 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Witam z jajka wyskoczył mi kupon 12 h na pomocników , nie mogę go nigdzie znaleźć

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

W Evencie jako nagroda występuje kombajn- jest on automatycznie doliczany/aktywowany, nie jest to kupon :) Taka informacja podana jest również w poradniku:

3. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Niestety nie mam go doliczonego :(

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Przeloguj się i wyczyść ciasteczka, skorzystaj również z tego poradnika: >>Gdy gra nie działa<<. Wygrany kombajn jest automatycznie doliczany, na mojej Farmie dwukrotnie bez problemu zwiększyło mi ilość godzin :)
    Jeśli jednak masz pewność, że nie otrzymałaś godzin, skontaktuj się z Pomocą Techniczną. Tam uzyskasz informację, co stało się w Twoją nagrodą :)

5. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

I dodam jeszcze, że jest to tylko kombajn bez siewnika i całej reszty...

MOD_Cookie* lubi to.
  6. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Dziękuję :)

7. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Ja również dziękuję i jeśli nie masz więcej pytań, to wątek pozwolę sobie zamknąć ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.