Brak możliwości zalogowania do gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bogusiak80, 31 lipca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Po wczorajszej aktualizacji Firefoxa zalogowanie do Farmy stało się niemożliwe.Po każdej próbie logowania pojawia się czarny ekran. Zaznaczam ,że przez Firefoxa mogę wejść bez przeszkód na portale ,które do tej pory odwiedzałam.Problem jest z grami BP.Przeinstalowałam wtyczkę ale to nic nie dało. Dzisiaj zalogowałam się przez Operę ale to nie rozwiązuje problemu.Pojawia się też informacja,że wtyczka flash player będzie obsługiwana do 31.12.2020.r Czy wiadomo już co będzie z Farmą?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zacznę od końca, jeśli chodzi o grę to ma być przepisana na technologię Unity. Było już kilka ogłoszeń na ten temat, np. tutaj: O przyszłości Farmeramy słów kilka.

A jeśli chodzi o problem z zalogowaniem się do gry na Firefox to jak napisałaś - zaczęło się po aktualizacji a więc wygląda na to, że w tym tkwi problem. Czy reinstalację wtyczki AFP przeprowadziłaś zgodnie z poradnikiem: Reinstalacja Adobe Flash Playera?

Zajrzyj też proszę tutaj: Logowanie, czyli jak mogę korzystać z programu Flash Player w przeglądarkach.

3. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.Poczytam o tym wszystkim gdy wrócę z pracy.Na razie mam grę na Operze i event tylko trochę się opóźnił.Pozdrawiam

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również pozdrawiam, miłej pracy życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.