Brak możliwości wejscia na farmę

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niezlomna, 20 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niezlomna

niezlomna Forumowy żółtodziób

Witam, prowadzę już dosyć długą korespondencję z pomocą techniczną i nie moge otrzymać od nich odpowiedzi na proste pytanie, jak zmienić hasło do wejścia na farmę, gdy nie moge się na niej zalogować. Piszę teraz z farmy przyjaciółlki. Od południa nie mogę się zalogować, gdyż wyskakuje mi napis że nie ma takiego użytkownika lub hasła. Komputer bez wirusów, adobe wczytane ponownie, wszystko zrobione wg poradnika technicznego forum, wiec pewnie wina nie leży po mojej stronie. Proste pytanie jak zmienić hasło do wejścia na farmę bez możliwości zalogowania się na niej, może wtedy uda mi się dostać na farmę. Haslo obecne znam i jest na pewno prawidłowe. Czyżby to koniec mojej przygody z grą, po wielu latach? Mój nick farmy aresik853.

2. Sekme

Sekme Generał forum

Użytkownik aresik853 na pewno istnieje - przed chwilą wysłałam sówkę i nawet dodałam do znajomych :), czyli prawdopodobnie coś nie tak z hasłem.

Spróbuj może opcję "Zapomniałeś hasła?" - link pod polem do wpisania nazwy użytkownika. Maila przecież pamiętasz, więc przyślą Ci nowe.
    Jeśli już to testowałaś, to niestety tylko PT :(

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Sekme, dziękuję za pomoc. Również radzę trzymać się korespondencji z pomocą techniczną. Przypominam, że link ze zmianą hasła/zresetowaniem dociera tylko na potwierdzone wcześniej adresy mailowe.

niezlomna, w związku ze złamaniem punktów 9.3.2 oraz 9.3.3 Ogólnych Warunków Handlowych o udostępnianiu kont innym Użytkownikom (sharing), nałożona zostaje blokada dostępu do forum.

W związku z powyższym wątek zostaje zamknięty.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.