Brak możliwości wejścia na farmę

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika majka0018, 11 czerwca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. majka0018

majka0018 Młodszy ekspert

Witam serdecznie. Nie mogę się zalogować do gry. Jak po jakimś czasie wreszcie farma się otworzy to nie mogę nic zrobić, pozbierać plonów, przejść na kolejną łąkę. Kręcą się tylko kwiatki i to wszystko. Ciasteczka wyczyszczone, przelogowanie nic nie daje. Na innych przeglądarkach tak samo. Czy to tylko u mnie taki problem ??

Udało mi się pozbierać po 40 minutach( z wielkim trudem). Można temat zamknąć. Nie wiem co się dzieje ale nie mam już pytań.

Ostatnie edytowanie: 11 czerwca 2020
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj majka0018.

Samo wyczyszczenie ciasteczek nie zawsze wystarcza. Jeśli problem powtarza się na kilku różnych przeglądarkach to sprawdź proszę czy są aktualne, czy masz zainstalowaną aktualną wtyczkę Adobe flash player - być może wymagają reinstalacji. Zapraszam do zapoznania się z poradnikami: >Gdy gra nie działa<, >Reinstalacja Adobe Flash Playera<.
    Sprawdź też czy program antywirusowy jest zaktualizowany oraz swoje połączenie internetowe, być może jest niestabilne i wymaga resetu.

Daj proszę znać czy po zastosowaniu się do wskazówek problemy ustąpiły?

3. majka0018

Dziękuję. Zaraz sprawdzę Adobe Flash.

4. SMOD_Atena

Bardzo proszę, powodzenia życzę i czekam w takim razie na informację czy z grą wszystko jest w porządku?

5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Miałam ten sam problem dzisiaj. Wszystko aktualne, ciasteczka wyczyszczone,historia też. Teraz niby jest ok ale poszczególne pola wolno się otwierają.

6. majka0018

Dziękuję za pomoc :D, wszystko jest już w porządku. Reinstalacja AFP pomogła i zalogowałam się do gry szybciutko. Można zamknąć.

7. SMOD_Atena

Sookie spróbuj reinstalacji AFP bo jak widać ta wtyczka może sprawiać problemy.

Bardzo proszę, cieszę się, że gra działa już bez problemów i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.