Brak możliwości przelewu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika JonnyZu, 25 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Witam

Do kogo się zwrócić z pytaniem czy na moim koncie powróci możliwość dokonywania transakcji przelewem, przelewem24, jest to dla mnie najwygodniejsza forma płatności i chętnie bym korzystał, lecz od jakiegoś czasu nie mam takiej możliwości.

Dziękuję i pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam.

Sprawdź proszę czy po rozwinięciu "Więcej metod płatności" nie masz opcji Przelewy24 i Dotpay a w niej do wyboru zwykły Przelew.

24.jpg

prz.jpg

Ostatnie edytowanie: 25 kwietnia 2017
  3. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Nie mam nawet możliwości " więcej metod płatności", brak przelewy24, brak dotpay - a chętnie skorzystał bym z pakietów

4. SMOD_Atena

Czy możesz wkleić tutaj screen z Banku jak to u Ciebie wygląda, nie masz takiej opcji?:

met.jpg

5. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Właśnie skończył mi się czas na kupno pakietu i nie wiem jak wejść do sklepu?, ale wracając do pytania to nie widziałem opcji więcej metod płatności w miejscu oznaczonym przez Ciebie

6. SMOD_Atena

Jak minął czas na zakup pakietu to już tego pakietu nie znajdziesz w tej cenie. A teraz co chciałbyś kupić i jak próbujesz wejść do sklepu/Banku czy też Galerii handlowej? Sprawdzałeś może na innych przeglądarkach?

7. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Co kilka dni wyskakują mi ciekawe oferty pakietów, i za każdym razem nie mam możliwości dokonania przelewu, za pierwszym razem była taka opcja skorzystałem i więcej się nie pojawiła. W banku mam możliwość zakupu florenów poprzez przelew i dotpay, ale tym nie jestem zainteresowany. Także czy istnieje rozwiązanie by te formy płatności wróciły?

8. SMOD_Atena

JonnyZu jeśli masz na myśli specjalne pakiety takie jak np..."Łatwa hodowla" czy "Szybka farmerka" to są to pakiety kierowane przez system do docelowej grupy Graczy i skorzystać można tylko przy udostępnionych wtedy szybkich formach płatności, Przelewy i Przelewy24 nie są przewidziane przy tych pakietach.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

9. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Teraz rozumiem, ale za pierwszym razem miałem taką możliwość, więc myślałem że przy dalszych płatnościach też będzie dostępna, i wolałbym z niej korzystać

Dziękuję za pomoc

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.