Brak możliwości płatności w banku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Majeczka13, 21 listopada 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Nie mogę dokonać zakupu. Nie otwiera się okienko z formami płatności. Czy jest jakiś problem ? Sprawdzałam na innej przeglądarce i również tak samo.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Próbowałaś wyczyścić pamięć przeglądarki, zamknąć i otworzyć ponownie? może zamknij i uruchom ponownie komputer i sprawdź jeszcze raz.

3. Majeczka13

Pamięć przeglądarki czyściłam. Spróbuję jeszcze ponownie uruchomić komputer. Dziękuję.

4. SMOD_Atena

Bardzo proszę. Daj znać czy problem ustąpił?

5. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

nic nie dało wyczyszczenie przeglądarki , uruchomienie ponowne , taki komunikat się pokazuje : " Niestety nie możemy zaproponować Ci w tej chwili żadnej formy płatności.
    Żaden z naszych usługodawców płatniczych nie może opracować sumy widniejącej na Twojej liście z zakupami.

Proszę napełnić swój koszyk ponownie."

6. Majeczka13

Niestety nadal to samo. Chcę kontynuować pakiet premium. Klikając na Zarządzaj Premium, wyskakuje komunikat, że nie ma dla mnie formy płatności. Nawet nie można jej wybrać bo okienko puste. Nie potrafię screena wkleić. Wracając do banku cena i pakiet pokazuje się. Klikając w niego wszystko znika.

7. SMOD_Atena

_Olenka47 czy Ty też chcesz przedłużyć Premium?

Majeczka13 a Twoje Premium jest w tej chwili aktywne? ile pozostało do końca?

8. Majeczka13

Pozostało mi 2 godziny do końca.

9. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

nie premium , pakiet wyższego poziomu

10. SMOD_Atena

Wyślę zapytanie w sprawie tych płatności, proszę o cierpliwość.

11. Majeczka13

Dziękuję.

12. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

13. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Tak to wygląda

_Olenka47 lubi to.
  14. SMOD_Atena

Czekam na odpowiedź ale dzisiaj jak wiemy jest niedziela, więc to może potrwać.

A z tego co widzę na zrzucie jest opcja Zgłoś problem, czy próbowałyście z niej skorzystać?

15. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

po co ? i dostać odpowiedż / na którą trzeba poczekać/ wyczyśc przeglądarkę , bo tylko taką pomoc się dostaje

16. SMOD_Atena

_Olenka47 wyczyszczenie przeglądarki to podstawowy, pierwszy krok w różnego rodzaju problemach. Jeśli czyszczenie w niczym nie pomaga to trzeba szukać dalej.
    W każdym bądź razie gdybym miała taki problem i byłaby opcja zgłoszenia go w wyświetlonym komunikacie to z pewnością spróbowałabym z niej skorzystać.

17. Majeczka13

Próbowałam zgłosić problem wg formularza. Pytania jednak w nim zawarte dotyczyły już dokonanej transakcji,( której nie udało mi się dokonać) dnia, godziny, jaką formą itd. Dlatego się wycofałam ze zgłoszenia bo orłem komputerowym nie jestem ;).

_Olenka47 lubi to.
  18. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

gram od lat i wiem że nim napiszę do Pt to Muszę wyczyścić przeglądarkę , kazdy gracz chyba to wie

19. SMOD_Atena

Czekajmy zatem na odpowiedź z BP.

W międzyczasie sprawdziłam u siebie (testowo na Firefox) i okno płatności czy to przez telefon czy kartą otworzyło się bez żadnego problemu.

20. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

tak masz rację , Opera i Firefox przy zakupie za 7,99 otwiera ale juz przy 19,90 nie

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.