Brak możliwości dodawania produktów w spółdzielni.

Temat na forum 'Pytania techniczne' rozpoczęty przez użytkownika Tolerancja21, 4 grudnia 2025 o 09:57.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tolerancja21

Tolerancja21 Forumowy żółtodziób

Hej. Mam dwa konta w grze. Na jednym mogę swobodnie dodawać produkty w spółdzielni do zadań nawet jeśli mam np. 5/100 produktu. Na drugim koncie nie mogę tego zrobić bo pole podświetla się na szaro. Jest możliwość dodania np. marchewki jeśli mam 500/500 Dlaczego tak się dzieje?

2. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Pewnie masz wyłączoną możliwość częściowej dostawy w spółdzielni, zobacz w ustawieniach zaawansowanych

3. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

yvonnege_ dziękuję za pomoc.

Na poczatek spróbuj wyczyścić pamięć przeglądarki (od początku) i ciasteczka i uruchom ponownie komputer. Sprawdź inne przeglądarki i sprawdź internet. Przeloguj się?

Czy to pomogło ?

4. Tolerancja21

Tolerancja21 Forumowy żółtodziób

Dziękuję za pomoc. Miałam wyłączoną możliwość częściowej dostawy. Nawet nie wiedziałam, że takie coś istnieje. Dziękuję

5. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.