brak miejsc na polch

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Anuszki, 20 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

nie mam już miejsc na stawianie zagród, na głównej łące nic nie stawiam, potrzebna mi na eventy, na dzikiej łące pól do uprawiania roślin mam tylko 15, na leśnej polanie nieco lepiej ale też ciasno. Gdzie mogę jeszcze uprawiać rośliny?

2. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

bahama ale tam inny rodzaj
    najprosciej to usuwasz zagrody i uprawiasz rosliny albo usuwasz rosliny i uprawiasz zagrody, bo pol na pol to sie nie oplaca stawiac
    btw zdobyles 15 sasiadow, zeby ci pomogli oczyscic lake ?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ostatnie edytowanie: 20 listopada 2014
  4. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

tak tak bahama czynna ale nie zaliczam jej, bo inne roślinki. no nic, myślałam że może coś dołożyli ;) a nie chce mi się usuwać zagrody i ponownie je stawiać więc niech będzie jak jest :) dziękuję

5. SMOD_Atena

Może kiedyś farma zostanie powiększona o dodatkowe pola,miejmy nadzieję :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania w temacie pól ?

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

zostaw ewentualnie tylko te zagrody i warsztaciki ktore sa potrzebne do wykonania misji, bo wszystkiego to neistety sie nie da :(

7. SMOD_Atena

Autorka podziękowała,więcej pytań nie widzę,więc pozwolę sobie zamknąć.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.