brak logowania

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika asq11, 1 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. asq11

asq11 Forumowy żółtodziób

Witam, zastanawia mnie po jakim czasie bez logowania konto jest usuwane?

2. dosias

dosias Generał forum

chyba nie jest usuwane ja miałam przerwe prawie 3 lata a konto dalej było

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

asq11, witam, dopytałam jak to jest z kontem, na które Gracz się przez jakiś czas nie loguje. Z otrzymanych informacji wynika, że kiedyś konto było usuwane, w przypadku braku logowania, po 28 dniach. Obecnie, obserwując wypowiedzi graczy, wiem, że ten okres jest dłuższy, choć nie sprawdzałam jak długi - za bardzo lubię moją farmę ;)
    Na wszelki wypadek lepiej jest korzystać z opcji urlopu, kiedy wiemy, że przez dłuższy okres czasu nie będziemy logować się na farmę :) Jeżeli chcemy zrobić sobie dłuższą przerwę i nie uruchomimy opcji urlopu, możliwe, że tak jak w przypadku dosias, nasza farma nie zostanie usunięta, ale nie nigdy nie możemy być tego pewni. :)

Podrzucam poradnik: Urlop na farmie :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

dosias, dziękuję za opinię :)

4. asq11

asq11 Forumowy żółtodziób

To wszystko, dziękuję :) można zamknąć

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Bardzo proszę :)
    Skoro można to zamykam temat :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.