brak listy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika foczunia84, 28 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie jest dostępna u mnie lista top.Sprawdzałam i na komputerze i na telefonie.

2. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

też nie mam możliwości sprawdzenia

3. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Też brak listy

4. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Otrzymaliśmy informację, że problem jest znany i trwają prace nad jego rozwiązaniem.

MamiKar lubi to.
  5. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

lista się pokazała i co dalej? będziemy tak na nia patrzeć 167 godzin? czy chodzi o to aby ta 3000 grupa została wyeliminowana.

6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Lista TOP 3000 jest już ponownie udostępniona w zegarze eventowym.

zoafi, nagrody za TOP będą przyznawane po weryfikacji Uczestników pod kątem ew. korzystania z niedozwolonego oprogramowania pozwalającego na zautomatyzowanie procesów gry (tzw. boty). Zakończenie weryfikacji zwykle zajmuje parę dni, nie dłużej niż tydzień i taki czas wyświetla się w zegarze przy wydarzeniu (obecnie można tam obejrzeć listę TOP).

Czy macie jeszcze pytania?

7. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

rozumiem, że istnieje szansa, że odnajdę się na liście, bo jakoś wierzyć mi się nie chce, że z pozycji 2532 wypadłam na godzinę przed końcem eventu. Dziękuję za odpowiedź. Już nie będę drążyć tematu. Pozdrawiam.

8. BA_Marion

Czy autorka tematu foczunia84 ma jeszcze pytania?

9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ja pytań nie mam :)

10. BA_Marion

W takim razie dziękuję bardzo :) i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.