Brak kupionych kuponów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .-Kamilka-., 11 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Witam
    Kupiłam przed chwilą za farmarki 3 kupony na kombajn na 12 godzin.
    Kupon kosztuje 30farmarek.Wydałam więc 90farmarek.
    Gdy wchodzę w kombajn to mam tylko...1kupon.Co jest grane?W sklepie normalnie widnieje ze kupiłam 3 kupony na 5 dostępnych.

czechu79 lubi to.
  2. czechu79

czechu79 Generał forum

Przeloguj się może jakaś zwieszka
    dwa ewenty do tego nowy item może coś spowolniło;)

3. Rock

Rock Koneser forum

Z tego co kojarzę to nie ma kuponów za farmarki. Jest tylko sama opcja kombajnu na 12 godzin w zakładce "ograniczone". I faktycznie można ją nabyć maksymalnie 5 razy.
    Jeśli kupiłaś trzy to powinnaś mieć aktywny sam kombajn do zbierania na 36 godzin, albo o tyle powinien Ci się przedłużyć czas kombajnu jeśli miałaś go wcześniej aktywnego.

***kacper***, gosiagosia60 oraz miwi45 lubią to.
  4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Pomagającym dziękuję:)

.-Kamilka-., tak jak pisze Rock, w Skleporamie nie ma możliwości zakupu kuponów. Najprawdopodobniej kupiłaś kombajn na łącznie 36 h (3x12 h). Kombajn ten aktywuje się od razu po zakupie.

Czy masz jeszcze pytania?

(Tytuł tematu zmieniłam na adekwatny do pytania)

Ostatnie edytowanie: 11 grudnia 2018
  5. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

O faktycznie mam na 36godzin,dziękuję za odpowiedzi.
    Mam jeszcze jedno pytanie.Podlałm eventówkę SN, wodą i zwykłym nawozem.Dałam białą niewinność i kerstol ale czas się nie skrócił.Dlaczego?

6. Rock

Rock Koneser forum

Jeśli zrobiłaś to w tej kolejności w jakiej opisałaś, to niestety nie mógł się skrócić. Biała niewinność i kerststol muszą być w slotach nim użyjesz super nawozu. Na rośliny już nim podlane nie zadziałają.
    Jeśli jednak rzeczy z rzemiosła zjadłaś przed podlaniem nawozem, a mimo to czas się nie skrócił to proponuje kontakt z pomocą techniczną. Tylko PT ma możliwość sprawdzenia konta.

miwi45 lubi to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rock dziękuję za pomoc.

Dodam link do poradnika, w którym znajdują się informacje jak wysłać zgłoszenie: Pomoc Techniczna.

.-Kamilka-. czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.