Brak kupionych florenów c.d.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jull18, 20 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jull18

jull18 Forumowy żółtodziób

Skontaktowałam się z PT i napisałam wiadomość przez formularz kontaktowy. Wysłałam już billing taki jak udostępnia mi operator w różnych formach, wysłałam screena i ciągle coś nie pasuje! Albo czegoś nie potrafią otworzyć albo screen nie pasuje! Florenów jak nie było tak nie ma. A pomocy też uzyskać nie można!!
    Co jeszcze powinnam zrobić ?!

2. Musisz kontynuować korespondencję z Pomocą Techniczną, dopytaj o szczegóły przez opcję "odpowiedz " na forum nic innego Ci w tej sprawie nie poradzimy :)

Masz jeszcze jakieś pytania ????

3. latrisia

latrisia Naśladowca mistrzów

Nadal brak zakupionych florenów ,gdzie to pisać

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wyślij proszę jeszcze raz zgłoszenie do operatora,którym w wypadku zakupów przez sms jest mobiltek.

UWAGA: Wszelkie uwagi, reklamacje dotyczące działania Serwisu oraz inne związane z usługą pytania, prosimy kierować na adres e-mail: reklamacje@mobiltek.pl z dopiskiem "Reklamacja Kody BIG”. Dodatkowe informacje o reklamacjach zostały zawarte na stronie operatora: http://www.mobiltek.pl/kontakt/reklamacje/

Znajduje się tam również link do Warunków korzystania z serwisu płatności sms.

Podaję cytat z poradnika tam jest podane gdzie kierować reklamacje,gdy floreny zakupione przez sms nie zostają dopisane :)

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/rodzaje-płatności.10395/

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytania? :)

6. Pomimo obecności na forum autorka więcej pytań nie zadała więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.