Brak Kupionych drzew.

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by wroblov781, Feb 15, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wroblov781

wroblov781 Forumowy żółtodziób

witam serdecznie mam pytanie co zrobić jeśli nie dawno na targu kupiłem Owoc Niesplika x1 i orzeszek piniowy x2 a ich nie mogę zasadzić?

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Owoców z drzew się nie sadzi... do tego potrzebne drzewka. Niesplik i pinia są do zdobycia w TS.

3. wroblov781

wroblov781 Forumowy żółtodziób

ale ja kupiłem drzewka i ich nie mam.

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Na targu nie ma drzewek - chyba jednak kupiłeś owoce ;)

MOD_Kleopatra likes this.
  5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

wroblov781, napisałeś że: "nie dawno na targu kupiłem Owoc Niesplika x1 i orzeszek piniowy x2" -> oznacza to, że kupiłeś owoce drzew o nazwie Nesplik i Pinia :)
    W tym miejscu: [​IMG] możesz przeczytać o drzewach specjalnych dostępnych na farmie (znajdziesz tam informacje jakie mamy drzewa specjalne, gdzie można je zdobyć i jakie dają owoce). :)
    Dodaje jeszcze zestawienie wszystkich tabelek dotyczących drzew dostępnych w grze: Tabela - drzewa :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

Graczom dziękuję za pomoc :)

6. Autor był obecny na forum ( Wczoraj o 21:22 ) ale więcej pytań nie widzę więc wątek zamykam :)

Yaris_123 i zzizzie dziękuję za pomoc :)

Thread Status:
Not open for further replies.