brak kontaktu z PT

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wampirzyca30, 11 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wampirzyca30

wampirzyca30 Czeladnik forum

Witam . Kilkanaście razy pisałam do PT w sprawie zdalnej zmiany maila. Mail na który założyłam konto na farmie został nie przeze mnie usunięty i jest nie do odzyskania. Wysłałam kilkanaście razy prośbę wraz z potwierdzeniem WP o braku możliwości odzyskania maila. Jestem aktywnym graczem, który wkłada czas i co ważniejsze pieniądze w farme. Jeżeli macie troche szacunku do graczy, prosze o zmiane maila.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.Twój temat przeniosłam do właściwego działu jakim jest dział pytań technicznych.
    Z pozycji forum nie ma niestety możliwości zmiany adresu e-mail.Jeśli nie możesz zrobić tego sama,to tylko Pomoc Techniczna jest w stanie to zrobić,ale trzeba spełnić wszystkie warunki,o których napisane jest tutaj : >>>Zmiana adresu email poprzez Pomoc Techniczną.
    Napisałaś,że już kilkanaście razy wysyłałaś zgłoszenie do PT,ale nie wiem co dalej?Czy w zgłoszeniu podałaś nowy adres e-mail z prośbą o odpowiedź właśnie na ten nowy adres i odpowiedzi nie otrzymałaś?

3. wampirzyca30

podałam wszystko: stary i nowy mail, potwierdzenie wp że nie da się odzyskać maila, id oraz nick farmy; kontynuowałam korespondencje, ale trwa to od listopada; dlatego piszę tutaj, aby ktoś mi pomógł

4. SMOD_Atena

Tak jak napisałam wcześniej,nie ma możliwości zmienić adresu a-mail z poziomu forum.Skoro kontynuowałaś korespondencję z PT,to rozumiem,że otrzymujesz odpowiedzi z PT na swoje zgłoszenia i jedynym wyjściem jest dalsza kontynuacja korespondencji.Tutaj naprawdę mimo szczerych chęci nie mam jak Ci pomóc.Jeśli nie docierają do Ciebie wiadomości z PT,to być może filtry spamu je odrzucają,lub kierują do folderu "Spam".Sprawdź proszę dokładnie swoją skrzynkę,może wpisz w wyszukiwaniu poczty nazwę nadawcy czyli np.."Pomoc Techniczna" oraz zapoznaj się z tym tematem : >>>INFO: Wpisanie adresów e-mail na białą listę.
    Niestety nic więcej nie jestem w stanie Ci podpowiedzieć,ale myślę że po prawidłowym zastosowaniu się do wskazówek z poradników,które Ci podałam,sprawa z PT zakończy się pozytywnie.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. wampirzyca30

z tego co wiem, odpowiedzialnym za PT jest jeden z adminów-tak wynika ze struktury; czy możesz powiedzieć tej osobie o tym co zgłaszam?

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witam,
    jako Ticket Admin potwierdzam słowa SMOD_Ateny. Aby zapewnić bezpieczeństwo i prywatność naszych Graczy nie rozwiązujemy takich problemów na forum. Jeśli będziesz mieć jednak problemy z wysłaniem takiego zgłoszenia, postaramy się pomóc.

Przesłałaś prośbę do operatora skrzynki powiązanej z kontem w grze, a to już połowa sukcesu. Proszę, byś teraz wysłała zgłoszenie do pomocy technicznej będąc zalogowaną na koncie. Wszystkie rubryczki, które wypełnią się automatycznie, pozostaw bez zmian. Adres mailowy w zgłoszeniu musi być taki, jak powiązany z kontem. W treści opisz sytuację i podaj adres mailowy do korespondencji, do którego masz dostęp. Otrzymasz wtedy dalsze instrukcje dotyczące zmiany maila.

Procedura może wydać Ci się skomplikowana, ale musi być taka, by nikt nie ukradł dostępu do konta innemu Użytkownikowi.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

7. SMOD_Atena

8. wampirzyca30

nie ma i dziękuje za odpowiedzi :)

SMOD_Atena lubi to.
  9. SMOD_Atena

Bardzo proszę,powodzenia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.