brak kombajnu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Samcio2012, 29 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Samcio2012

Samcio2012 Forumowy żółtodziób

Witam, mam pytanko a raczej problem, zapłaciłem Blikiem za kombajn lecz nie mogę z niego korzystać jest nieaktywny.

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Witaj. Kupowałeś pakiet Pomocnicy sezonowi? W takim przypadku wszyscy pomocnicy powinni być aktywni. Zamknij proszę przeglądarkę/autonomicznego klienta (nie wiem z wykorzystaniem czego grasz), a następnie uruchom ponownie grę. Jeśli pomocnicy nadal nie będą aktywni, skontaktuj się proszę z Pomocą techniczną wybierając opcję "Problem z płatnością". Ew. bliższe wskazówki znajdziesz w >>tym poradniku<<.

Czy masz jeszcze pytania?

3. Samcio2012

Samcio2012 Forumowy żółtodziób

Dziękuję za rady. Kombajn już działa, możliwe że trzeba było odczekać jakiś czas. Nie wiem ale jest już ok.
    Pozdrawiam i miłego wieczoru.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Super, w takim razie temat zamykam. Również pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.