brak kluczy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Krystyna_Marach, 17 lutego 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krystyna_Marach

Krystyna_Marach Czeladnik forum

witam, w misji miłość wisi w powietrzu,nie mam klucza, aby przejść kolejny etap. Zaznaczam, że wszystkie etapy wykonałam.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    To w tej misji raczej niemożliwe. Sprawdź proszę dokładnie wszystkie zadania po kolei, myślę, że tam gdzie jest w nagrodę klucz nie zostało jeszcze wykonane.

Daj znać czy to rozwiązuje Twój problem?

3. Krystyna_Marach

Krystyna_Marach Czeladnik forum

przeszukałam całą drugą misję i nadal nie mam klucza. Jestem na trzecim etapie. Czwarty już wykonałam

4. SMOD_Atena

Krystyna_Marach w zadaniu 3 (srebrne, złote) do oddania są 3 klucze, które otrzymasz za wykonanie zadań: 1 (złote i diament) i 2 zadanie (diament). Po wykonaniu zadania 3 powinnaś mieć 4 klucze i 1 z zadania 4 czyli w sumie 5 kluczy potrzebnych w zadaniu 5:

Jeżeli masz wykonane te zadania, gdzie do zdobycia są klucze a nadal coś się nie zgadza to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT, zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.