Brak kinopunktów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 20 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Po niesamowicie długim czasie, nareszcie obejrzałam film w kinie. Film: Sony pictures Sposored, Chappie. Niestety, mimo, ze 2 razy obejrzałam go pod rzad, nie dopisano mi żadnegi kinopunktu!!!
    Smutne to...

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Czasem też tak mam. Dopisuje np. za pół godziny, albo za godzinę, poczekaj troszkę :)
    Zawsze też możesz wyczyścić ciasteczka, przelogować sie itd. To wszystko, co jest w TYM poradniku.

3. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

dzięki kalina, ale to czyszczenie nie pomaga... Przeszło miesiąc czekałam na film, wreszcie jest i tu masz; nic z tego!

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Danusia, jak podaje poradnik Kino:
    "Czasem za obejrzany film mimo obejrzenia go w całości kinopunkty nie zostaną przyznane. W takiej sytuacji film jest traktowany jak byśmy go nie oglądali."
    Czasem jest tak jak pisze Kalina, kinopunkty dopisywane są z małym opóźnieniem, a czasem jak mówi poradnik nie zostaną dopisane wcale. Dodam jeszcze że za kino odpowiada partner zewnętrzny.

Czy masz tutaj jeszcze jakieś pytania związane z kinem? :)

=kalina=, bardzo dziękuję za pomoc :)

5. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Nie mam pytań więcej, ale jestem zniesmaczona!

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro można temat zamykam. :)
    Życzę miłego dnia oraz wielu filmów w kinie za które zostaną dopisane kinopunkty :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.