Brak kinopunktów za film

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 25 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Po kilku miesiącach wreszcie przed chwilą dostałam film;" Tudey itd.." Ale mimo wysłuchania do końca nie otrzymałam kinopunktów! A tak się juz cieszyłam, ze wreszcie...

2. BSBmaniac93

BSBmaniac93 Stary wyjadacz

Może po dłuższej chwili Ci je przypiszą. ;)

3. Danusiu nie za każdy obejrzany filmik dopisywane są kinopunkty poczytaj PORADNIK :)

A szczególnie ten punkt:

• "Czasem za obejrzany film mimo obejrzenia go w całości kinopunkty nie zostaną przyznane. W takiej sytuacji film jest traktowany jak byśmy go nie oglądali."

Czy jest jeszcze coś o co chciałabyś zapytać ??:)

4. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Ta dłuższa chwila minęłą już pół godziny temu albo i więcej i ....nic!

5. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

mam to samo i tak już jest dostajemy "ciasteczko" na pocieszenie ale do popatrzenia"

6. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Dzięki za odpowiedzi, ale jest to nieprzyjemne, jak po miesiącach bez żadnego filmu, nagle on jest.. ale nic z tego znowu! Można zamknać.

7. Zamykam więc i zachęcam jednak do zaglądania do kina może jednak coś się trafi z kinopuktami :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.