Brak kasy na koncie gry + slimaczenie sie gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Peonia, 16 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Jak w tytule. Wyslalam sms i brak potwierdzenia, brak florenow na koncie, co ciekawsze kasa z konta komorki zostala pobrana. Mnie nie interesuja Wasze problemy i Waszych partnerow. To jest Wasz problem. Mnie interesuje moja kasa i to nie po zakonczeniu gt, tylko teraz, bo wyslalam teraz!!!
    A po drugie, gra sie slimaczy!!! Od wczoraj, od 23.00. Ciasteczka wyczyszczone, internet dziala, a gra sie slimaczy, zolwienie to bylo wczoraj, dzisiaj jest slimaczanie!!

Kiedy pojawi sie moja kasa i kiedy gra zacznie dzialac?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Peonia, wszelkie problemy z dopisywaniem zakupionych florenów bardzo proszę zgłaszać do działu płatności za pomocą formularza płatności : >>>klik<<<.

Natomiast jeśli gra nie działa prawidłowo to zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

filip56702 Twój post usuwam, w niczym niestety nie był pomocny.

3. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Smodko, ciasteczka sa wyczyszczone, internet dziala. Blad jest po Waszej stronie. Czy nie moglibyscie zyczliwiej podchodzic do klientow? Dlaczego wg Was zawsze blad jest po stronie klienta nigdy Wasz?
    Pytan nie mam, sil juz (bo to co zglaszam, to nie jedyne bledy jakie sa, ale wiem tez, ze nie ma sensu zglaszac) tez. Mysle, ze jedynym sposobem na przekonanie Was do zyczliwszego spojrzenia na mnie jako Waszej klientki i zaprzestanie wydawania kasy na te gre. Wtedy gra bedzie zdecydowanie plynnie dzialala! W koncu klient, ktory przestal wydawac kase jest cenniejszy od tego co placi.
    Dziekuje za informacje z pierwszego zdania. Prosze zamknac temat.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jesteś jedyną osobą zgłaszającą w dniu dzisiejszym problem z dopisaniem florenów oraz z nieprawidłowym działaniem gry. Przejrzyj proszę dział Pomocy a sama się przekonasz. W takiej sytuacji nie możemy powiedzieć, że jakieś ogólne błędy występują po stronie gry i pierwszymi krokami są standardowe czynności czyszczenia nie tylko ciasteczek cookies, ale też flashowych oraz pamięci przeglądarki, ewentualnie reinstalacja wtyczki AFP, czyli to co znajduje się w podanym poradniku. Bardzo przepraszam, ale inaczej pomóc nie potrafię, choćbym nie wiem jak życzliwie chciała.
    Możesz również napisać zgłoszenie do Pomocy Technicznej w celu sprawdzenia działania Twojego konta.

A skoro temat mogę zamknąć to zamykam i miłej nocy życzę.

Peonia lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.