Brak itemu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .wiktor100., 29 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .wiktor100.

.wiktor100. Czeladnik forum

Witam,
    Zrobiłam cały event i chcąc ustawić item "Zagubieni w labiryncie" okazuje się, że go nie mam (wybija komunikat: niestety , nie masz tej dekoracji w inwentarzu). Nie ustawiłam też tego itemu na żadnym polu. Gdzie mam go szukać ??? Co zrobiłam źle, że go nie mam????Wszystkie pola labiryntu przeszłam - są ślady stópek, zakopane do połowy drabiny i opróżnione skrzynki. Co jest nie tak? Pomocy:(

P.S. Już wszystko jest w porządku - znalazłam (klipa ze mnie - akurat tego jednego nie odkryłam - przeoczenie).:oops: Ech,niby w sobotę odebrałam nowe okulary, ale lekarz chyba źle mi je dobrał :D

Ostatnie edytowanie: 29 sierpnia 2017
  2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Witam a czy sprawdzałeś czy oby na pewno odebrałeś item? sprawdź jeszcze raz i jeśli został odebrany a nie masz pozostaje napisanie do PT

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    agucha31 - dziękuję za pomoc.

Skoro wszystko jasne, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.