Brak itemu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tesia59, 9 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tesia59

tesia59 Forumowy żółtodziób

Skończyłam event przyjazna inwazja niestety nie mogę uruchomić rzędu chmur bo nie dostałam itemu :"chciałbym uwierzyć" :(( o co chodzi ??

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

tesia59 witaj

Na początek proponuję przeszukać pasek z itemami za pomocą wbudowanej wyszukiwarki. W dalszej kolejności obejrzyj Ogród ozdobny lub Wyspę skarbów (może umieściłaś item na którejś z tych części), na koniec proponuję obejrzeć gałęzie pnącza (może przypadkowo umieściłaś item na innej gałązce).

Jeśli wszystkie wyżej wymienione możliwości nie spowodują odnalezienia itemu - zalecam kontakt z Pomocą Techniczną.

Czekam na informację zwrotną czy zguba się znalazła.

3. sybilla10

sybilla10 Czeladnik forum

U mnie jest to samo skonczylam event przyjazna inwazja i tez nie moge uruchomic rzedu chmur bo nie dostalam itemu 'chcialbym uwierzyc' co sie dzieje w czym problem?

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

sybilla10 osobiście event skończyłem wczoraj i nie miałem problemu z odnalezieniem itemu i uruchomieniem pnącza. Według mnie nie ma obecnie żadnego problemu, a zguba zawieruszyła się w pasku lub na polach zainteresowanej.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań brak więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.