brak itemu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mirasklos, 8 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mirasklos

mirasklos Forumowy żółtodziób

witak dlaczego nie godtalem itemu kociaczek tylko dwa itemy plac zabaw?

2. mirasklos jeden z Twoich postów usunęłam ponieważ nie ma potrzeby zadawania tego samego pytania co 5 minut:)

A jeżeli chodzi o item Koteczek to spróbuj się wylogować i zalogować ponownie bo może to być błąd wyświetlenia i napisz czy wszystko się naprawiło :)

3. mirasklos

niestety sie nie powiodlo nadal nie mam tewgo itemu kociaczek

tego itemu kociaczek

Posty połączyłem, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

BA_Chris

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 sierpnia 2015
  4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy uzbierałeś wystarczającą ilość kotków by otrzymać ten item? Dwa Place zabaw dla kotków możesz mieć dlatego, że ten item można było zdobyć już w 2012 roku i teraz ponownie. :)

5. mirasklos

tak oczywiscie ze uzbieralem wymagana ilosc kotow a itemu z placem zabaw dla kotow nie mialem dopiero w piatek dostalem takie same 2 itemy po zakaczeniu zadania z kotami i teraz nie moge uruchoimoc chmurki

i nie interesuje mnie co bylo w 2012 roku ja teraz zakaczylem ten event i poprosze ten item

dzieki juz mam ten item wlasnie doszedl dzieki za wspulprace pozdrawiam:D;)

Posty połączyłem, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Kleopatra

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 sierpnia 2015
  6. Skoro wszystko się wyjaśniło to wątek zamykam i spokojnego dnia życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.