brak itemu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika AnEcZkA_bIeLaNy, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AnEcZkA_bIeLaNy

AnEcZkA_bIeLaNy Czeladnik forum

zakonczylam przed chwila event,chcialam postawic itemy na pnaczu ale nie mam ostatniej ozdoby ????????????

2. MOD_Dragon

MOD_Dragon Guest

Daj chwilę serwerowi na zapisanie danych.
    Później się przeloguj, wejdź na pnącze i kliknij na szarą chmurkę, przeniesie do inwentarza z itemem.
    Polecam także wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki i ciasteczek.
    Ostatecznie trzeba napisać do pomocy technicznej, oni tam sprawdzą konto i wszystko się wyjaśni.
    Pozdrawiam.

3. AnEcZkA_bIeLaNy

Ostatnie edytowanie: 15 września 2014
  4. MOD_Dragon

MOD_Dragon Guest

Działy pomocy: ogólny i techniczny, właśnie tym się różnią od innych, że gracz zgłasza problem, otrzymuje odpowiedź i temat zostaje zamknięty, jeśli jest wyczerpany.
    Z reguły jest tak, że mało osób korzysta z wyszukiwarki (opcji szukaj) na forum. Dlatego pytania mogą się powtarzać.
    Widać, Tobie chciało się poszukać, odpowiedź została udzielona, nastąpiło w niej skierowanie do pomocy technicznej, a temat został zamknięty.
    Ja z kolei mogłem też uprościć ją do takiej wersji (czyli dać odnośnik i po sprawie), ale te kilka rad więcej, z których czasem warto skorzystać zapewne nie zaszkodzi, zanim się do "nich" napisze.
    Pozdrawiam.

5. AnEcZkA_bIeLaNy

prozenie zamykac ,bo mam jezcze sprawe ale to rano napisze bo teraz ide spac :D

6. MOD_Dragon

MOD_Dragon Guest

Dobrze, nie zamkniemy, poczekamy do jutra :)

7. AnEcZkA_bIeLaNy

no dobra ,wyspalam sie wiec ciag dalszy pytan,,Ze względu na bezpieczeństwa graczy uprzejmie prosimy o napisanie zgłoszenia bezpośrednio będąc zalogowanym do gry.,, po co mam byc zalogowana i gdzie mam kliknac zeby do was napisac bo juz wczoraj nie moglam znalesc gdzie kliknac

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

AnEcZkA_bIeLaNy należy napisać będąc zalogowanym w grze z adresu e-mail przypisanego do konta w grze.

9. AnEcZkA_bIeLaNy

juz znalazlam pt na dole ramki ,ale dalabym sobie reke uciac ze wczoraj nie bylo :Djuz sobie pisze @ z pt .

a korzystajac z okazji nie moglam ostatnio obrazka wstawic ,mozna jakiegos linka albo wytlumaczenie jak to sie robi .

10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

11. AnEcZkA_bIeLaNy

dziekowac ,wszystko sie wyjasnilo zamykamy:music:

12. BA_Musa

BA_Musa Guest

Skoro można to zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.