Brak itemu Wędrowna trupa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika katarzynaz, 23 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. katarzynaz

katarzynaz Okazjonalny autor

Przed chwilą ukończyłam akcję specjalną Agent Punki misja przeszła do misji wykonanych, wylogowałam się i ponownia zalogowałam i brak na cudownym pnączu itemu wędrowna trupa

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

katarzynaz, a może postawiłaś go gdzieś na polu lub na innym pnączu? Jeżeli nie to bardzo Cię proszę zastosuj się do rad zawartych w tym poradniku: Gdy gra nie działa :)
    Jeżeli po zastosowaniu wszystkich porad itemu nadal nie będzie bardzo Cię proszę o napisanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej, tam Twoje konto zostanie sprawdzone i item na pewno się odnajdzie. :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. katarzynaz

od ukończenie tej akcji jeszcze nie zdążyłam nigdzie niczego postawić prócz cudownego pnącza.

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

a probowalas umiescic ten item na pnaczu?

5. katarzynaz

Tak, właśnie wylogowałam się po raz trzeci, wyczyściłam całą historię i nadal misja ukończona a pnącze informuje, że nie mam jeszcze tego itemu

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

katarzynaz, w takim razie napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej, z pozycji forum nie mam narzędzi do sprawdzenia Twojego konta, nie jestem w stanie ustalić co mogło się stać z tym itemem. :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

7. katarzynaz

dziękuję, problem zgłosiłam kilka minut temu do pomocy technicznej.

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję, temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.