brak itemu piekarnia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika HULK*67*, 21 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HULK*67*

HULK*67* Zaawansowany

Witam, ponownie piszę w sprawie itemu piekarnia dającego co 6 h kupon,wciąż go nie mam,pisałem do pomocy technicznej wczoraj ok.19 , aby to sprawdzili,mineło 17 godzin i nic... Jeśli nie umiecie tego sprawdzić ,to zgłoście to wyżej ,aby ten item mi dopisali.tracę co 3 h kupon, jak też mam krótszy czas na zapamietywanie oraz na odgadywanie tych ciast. Do tej pory straciłem już 7 kuponów, liczę czasy z bonusem,których nie kręcę no bo brak itemu i nie ma co skrócić. Z łąk kupony nie lecą,bo zakręcony oczywiście kurek, o oaz miłości mi wylatuje 1 do 2 na 10 oaz ,dlatego item jest dużą pomocą.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

HULK*67* to jest dział pytań technicznych, jeśli wysłałeś zgłoszenie do Pomocy technicznej i nadal nie masz itemu to kontynuuj proszę korespondencję z PT, z poziomu forum nie sprawdzę w czym problem.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. HULK*67*

HULK*67* Zaawansowany

Niby mam kontynuować ile czasu ?,zapewne aż się skończy ewent. Ręce mi już opadają na tą waszą pomoc....Czy to jest aż tak trudne sprawdzić, że go nie mam na farmie i dopisać ,albo zgłosić wyżej aby osoba kompetentna dopisała go do mojego konta. Jedyne co potraficie ,to zamykać niewygodne tematy..więc skoro nic nie można z tym zrobić , z waszego punktu widzenia , to proszę o zamknięcie tematu.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

HULK*67* zapewniam, że Pomoc techniczna zawsze stara się pomóc jak tylko istnieje taka możliwość. Kontynuuj proszę korespondencję i sprawdź skrzynkę odbiorczą, odpowiedzi z PT zawsze wysyłane są najszybciej jak to jest możliwe.

A skoro tutaj nie masz już dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.