brak itemu nadal PIEKARNIA

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Syllvviaa, 21 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Syllvviaa

Syllvviaa Czeladnik forum

WITAM nie mam i nie mialam itemu i na chmurce tez nie mam?? co teraz??? i na 2 farmie tez nie mam wcale!!!!!!!!!!! >:( PROSZE O SPRAWDZENIE Syllvviaa kozicka23 -sylvvia- item brak

2. agiwdaj12

agiwdaj12 Okazjonalny autor

dlaczego nikt nie reaguje nanasze uwagi nic nie działa, ani wypadajek ani bonusów ani młyna

3. Syllvviaa

Syllvviaa Czeladnik forum

wypadajek hehehe z 24h nie mialam wcale masakra

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Syllvviaa, z pozycji forum nie d sprawdzenia, zajmuje się tym pomoc techniczna,
    przypominam również, że to nie jest wątek dyskusyjny, w temacie eventu rozmawiać można w TYM wątku, upominam słownie:
    Proszę nie pisz dużymi literami (Caps Lock), na forum to zabronione:
    2.3. Zaśmiecanie, spam, flood, off-top, double posting
    Posty powinny być zrozumiałe i czytelne. Niedozwolone jest również pisanie np. DUŻYMI oraz naprzemiennie DuŻyMi i MaŁyMi LiTeRaMi.

Mogę jeszcze jakoś pomóc Autorowi wątku?

5. Paweł1977VIP

Paweł1977VIP Aktywny autor

Witam u mnie nie ma też itemu szukałem i nic gdzie powinien być ktoś wie proszę o info

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Paweł1977VIP wpisywałeś w okienko wyszukiwarki w prawym, górnym rogu?

piek.png

Jeśli tak i itemu nie ma to również zapraszam do PT.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.