Brak itemów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -nani1983-, 17 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -nani1983-

-nani1983- Forumowy żółtodziób

Skończyłam cały event, nie mam ani jednego z 2 wygranych itemów. Gdzie one są? Chodzi o 'w powietrzu czuć miłość' i 'Walentynka dla Zosi'

patrycja9922 lubi to.
  2. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

z lewej strony w zakładkach (symbol skrzynki) :) jak rozwiniesz są drzewa, zagrody i w trzeciej są itemy :)

3. Wyloguj się i zaloguj ponownie sprawdź w zakładce z itemami i napisz czy znalazły się Twoje itemki :)

"Walentynkę dla Zosi" szukaj na wyspie bo to item dający TPD :)

4. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Kleo ale jak rozwinie zakładkę z itemami to na głównej też pokaże Jej "Walentynkę dla Zosi" tyle że będzie przekreślona na znak że nie można jej postawić :) Pozdrówka

5. -nani1983-

nie mam itemków nadal :(

6. "VELOCI_RAPOR Oczywiście masz rację itemik jest przekreślony bo postawić go można tylko na wyspie :)Również pozdrawiam :)

-nani1983-
    Spróbuj jeszcze raz odświeżyć grę jak nadal ich nie będzie to napisz do Pomocy Technicznej link masz pod ramką gry :)

7. -nani1983-

Na pnączu mi pokazuje, że nie mam a przecież skoro skończyłam event to powinnam mieć

8. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Może na pnącze włożyłaś?

9. -nani1983-

Nie włożyłam na pnącze - może jakiś MOD się wypowie w tej sprawie?

10. Napisałam wyżej że masz napisać do Pomocy Technicznej :)

Czy jeszcze o coś chciałabyś dopytać ??:)

11. -nani1983-

Ech pomoc techniczna :) dobrze napiszę :)

patrycja9922 lubi to.
  12. Zapraszam więc tylko pamiętaj żeby Twoja wiadomość zawierała co najmniej 140 znaków :)

Graczom dziękuję za pomoc i wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.