brak hasła

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -kami84-1, 9 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -kami84-1

-kami84-1 Forumowy żółtodziób

witam, z góry prosze o odpowiedz ktoregos administratora, mianowicie mam problem z zalogowaniem sie bo nie pamietam hasla do gry oraz do maila z kontem gry, moge podac tego maila oraz podac wszystkie dane( poziomy gry, ilosc florenow, sianogroszy, nicki sasiadow, weryfikujące moją tozsamosc z tym kontem, moj stary nick i konto gry o ktore mi chodzi to (-kami84-) bez nawiasów, wydaje mi sie ze wpisuje poprawne haslo ale nie wchodzi :( , byc moze ktos sie włamał na nie, juz sam nie wiem, jesli mozecie sprawdzic kiedy sie tam na nie ktos logował to napiszcie POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!

2. Merrick

Merrick Moguł forum

napisz do pomocy technicznej

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-kami84-1, niestety z pozycji forum nie jestem w stanie pomóc, nie mam tutaj takich narzędzi. Napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej, opisz dokładnie sytuacje. :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

Merrick, dziękuję za pomoc. :)

madzia6310 lubi to.
  4. -kami84-1

-kami84-1 Forumowy żółtodziób

dziekuje, zobacze co zdzialam z pt, pozdro!!!mozna zamykac temat

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również pozdrawiam i skoro można to temat zamykam. :)

madzia6310 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.