brak groszku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 27 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Napisałam do PT i odpisali mi że nie ma żadnego błędu ponieważ otrzymałam 4 groszki po 10 szt razem 40 szt a jest kolorowych groszków 11 szt to powinnam chyba mieć w sumie 110 szt do rozsiewu .Więc nie rozumiem o co chodzi ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Do rozsiewu dostaliśmy 4 gatunki po 10 sztuk, tak jak w tej tabelce :

A te 7 gatunków, które pokazane są na tej tabelce :

otrzymamy za wykonywanie zadań eventowych.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. maria5510

Mod
    jakoś Ty najlepiej wytłumaczysz , bo sugerowałam się to co jest do rozsiewu i było zero ,jakoś nie mogę pojąć tego ,
    a po co mi te 7 gatunków groszku też nie kumam

4. SMOD_Atena

Te 7 gatunków groszku, które zdobędziesz za wykonywane zadania również należy rozsiać, aby potem móc oddać do kolejnych zadań.
    W tej tabelce widoczne są wszystkie zadania i wymagane w nich ilości wszystkich gatunków :

A tutaj jest tabela zbiorcza, czyli podsumowanie wszystkich wymaganych ilości do wykonania wszystkich zadań:

W nagrodach są też między innymi dozowniki, które stawiamy na pustym polu, aby po 2 godzinach zebrać 3 nasiona danego groszku :

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. maria5510

O matko
    to dużo roboty
    Już wiem teraz o co chodzi
    dzięki Ci pięknie
    Dobrej nocki

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, a skoro wszystko jest już jasne to wzajemnie dobrej nocy życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.