Brak forum na Chrome

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by MobilisA075, Aug 1, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Dlaczego od jakiegoś tygodnia nie mogę wejść na forum na Chrome? Wyświetla się page not found i opisy wszystkich gier Bigpointu. Wszedłem na explorer i działa normalnie. O co chodzi?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

MobilisA075 rozumiem, że z Chrome logujesz się do gry i próbujesz wejść na forum czy tak? A próbowałeś może wyczyścić pamięć przeglądarki?

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Wyczyść pamięć podręczną chrome i ciastka.
    Tydzień temu był pad forum i został po tym syf w przeglądarkach.

gosiagosia60 likes this.
  4. SMOD_Atena

hlnrys dziękuję za pomoc.

MobilisA075 czy po wyczyszczeniu pamięci Chrome problem nadal występuje?

hlnrys likes this.
  5. MobilisA075

Wyczyściłem i jest nadal :( Specjalnie na tą grę muszę explorera włączać

6. SMOD_Atena

Ja cały czas na forum wchodzę z przeglądarki Chrome i wszystko jest w porządku. Czy może jednak masz problem z wejściem do gry (na farmę) na przeglądarce Chrome a co za tym idzie również na forum?

7. MobilisA075

Na farmę wejdę normalnie, tylko na forum nie

8. SMOD_Atena

Spróbuj kliknąć odnośnik Forum pod ramką gry, ewentualnie jeszcze raz zastosuj standardowe czynności, zamknij Chrome, otwórz ponownie, zaloguj się do gry i spróbuj wejść na forum jeszcze raz klikając na ikonę w prawym, górnym rogu okna gry czyli kartkę i ołówek.

Daj znać czy problem ustąpił?

9. MobilisA075

Zrobiłem jak pisałaś i nadal not found :(

10. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

A możesz nagrać filmik, albo chociaż zrobić screena i zaznaczyć na nim, co klikasz?

11. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Witam ja na Operze mam to samo,ale jak otworze Forum jest Ok ale jak już chcę zmienić stronę i nacisnę Strona Głowna to już wyskakuje ten napis.
    Ale znalazłem sposób i jak znieniam co chcę czytać nie wracam przez Stronę Główną tylko naciskam napis obok Fora i wtedy mogę zmieniać strony ale tylko tak przez Stronę Główną nie ma możliwości

12. SMOD_Atena

=Repez- taki problem z forum był kilka dni temu ale z tego co wiem to został naprawiony. Czy czyściłeś może w ostatnim czasie pamięć przeglądarki i ciasteczka cookies/flashowe?

13. SMOD_Atena

Autor wątku pomimo dzisiejszej obecności na forum nie kontynuował więc temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.