Brak florenów.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 22 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Już któryś raz kupiłam FL i ich nie otrzymałam, pisałam do pomocy, pisałam reklamację i nigdy mi nie odpisali na nią. To są szczyty bezczelności i złodziejskie praktyki z konta telefonu mi pobrali pieniążki a FLorenów nie ma :mad:

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Renia1920 nie może być tak, że pieniądze są pobierane a Ty nie otrzymujesz florenów. Napisz proszę jeszcze raz reklamację do działu Płatności przy użyciu odpowiedniego formularza: Formularz płatności.

A skoro podczas korzystania z płatności telefonicznych u Ciebie powtarzają się problemy z dopisywaniem florenów to polecam inne formy płatności, np. :
    Jest to szybka i bezproblemowa metoda płatności, nie wymaga również posiadania konta bankowego czy karty kredytowej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Nie mam więcej pytań, napiszę do do działu płatności,ale i ta wiem,że nie otrzymam żadnej odpowiedzi.

4. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

U mnie dzis podobnie- kupiłam fl- zabrali pieniądze z konta- napisałam i bez echa-

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

branicka501950 wyślij proszę wyżej podany formularz do Działu płatności, z pozycji forum nie jesteśmy w stanie niczego zrobić.

A skoro Autorka nie ma pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.