Brak florenów.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 21 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Przed chwilką wysłałam SMS aby kupić floreny,SMS poszedł kasę wzięło,a florenów brak. Już brak mi sił poprzednią reklamację olali nawet nie odpowiedzieli na nią i przypuszczam,że jak napisze następną to będzie tak samo. Tylko kasę umieją zabrać z konta ,a florenów nie.
    Czy ktoś też tak ma??:mad:

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Renia1920 coś mi tutaj nie pasuje, bo widzę że po raz kolejny tylko u Ciebie taki problem (nikt inny już od dawna nie zgłaszał problemów). Zaczekaj chwilę, wyloguj się z gry i zaloguj ponownie. Jeśli nadal nie będzie florenów to pozostaje reklamacja do Mobiltek.

A skoro z tą formą płatności jest u Ciebie taki problem to skorzystaj proszę z innej, np.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Nie wiem dlaczego tylko u mnie ten problem występuję,ale tak jest i aż boję się znowu zakupić cokolwiek. Z innej formy płatności nie mogę skorzystać ponieważ nie mam gdzie kupić mieszkam na wsi i to nie takie proste. przelogowałam się dwa razy i nic floreny nie pojawiły się. Reklamacje napisałam i jestem ciekawa czy będzie jakiś odzew od Mobiltek. Nie mam więcej pytań życzę miłego dnia.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Renia1920 kupony PaysafeCard można kupić w niektórych sklepach czy na stacji benzynowej, również na wsi trzeba dopytać. Jest również możliwość zakupu kuponu online, wpisz w wyszukiwarkę odpowiednie zapytanie i znajdziesz informacje.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam i również miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.