brak florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika genetix25, 23 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Wysłałem przez dotpay i nie dopisało florenów , mimo , kilkakrotnego wyłączenia kom
    i pisząc do PT do działu płatności i tam jest rubryka obowiązkowa z loginem i hasłem do dotpay
    skąd mam wiedzieć i skąd wziąć te dane

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro możesz korzystać z formy płatności Dotpay to znaczy,że posiadasz konto na platformie Dotpay i logujesz się tam podając login i hasło,więc w formularzu płatności należy wpisać właśnie te dane.

3. genetix25

genetix25 Stały bywalec

I tak nie rozumiem ? jakie konto co wpisać ,gdzie tego szukać , nie raz wysyłalem i nigdy nie było problemu

4. SMOD_Atena

W poprzednim poście napisałeś,że w formularzu płatności wymagane jest podanie loginu i hasła do Dotpay.Jako że ja nigdy nie korzystałam z tej formy płatności,dopytałam jak to wygląda.Więc korzystając z Dotpay w okienku pop-up podajesz swoje dane,między innymi imię,nazwisko i adres e-mail i właśnie adres e-mail należy również podać w formularzu płatności,nie ma tam żadnej rubryki na login i hasło,jest coś takiego : Login Dotpay (adres e-mail) * -więc masz podać adres e-mail.

Ostatnie edytowanie: 23 lutego 2015
  5. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Czyli swój adres meila?? nie byłem pewny że 2 razy proszą o meila
    Ale cóż niedawno wszedłem na farmę i jest ok już ale dobrze wiedzieć że o to chodziło ? gdyż taką formą płatności karzystam i nigdy nie było problemu , dziś wiem że coś net zawinił bo wylogowując się pokazało mi ERRor Bardzo dziękuję Ci za dopytanie się , ale dla mnie jest w razie ,,W,, przydatne

6. SMOD_Atena

W takich sytuacjach należy uważnie czytać wszelkie wskazówki w poradnikach tudzież formularzach,szczególnie jeśli w grę wchodzą realne pieniądze. Cieszę się, że jednak to był tylko chwilowy błąd Twojego internetu i floreny zostały dopisane.W związku z tym miłej gry życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.