Brak florenów za wykonanie zadania.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kropeczka86, 31 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kropeczka86

kropeczka86 Czeladnik forum

nie dopisalo mi florenow za wykonanie zadania i skrzynki z wystawna kolacja gdzie mam szukac pomocy

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jakie zadanie zostało wykonane?

Na przyszłość proszę precyzyjniej tytułować otwierane wątki, tym razem tytuł zmieniam na odpowiedniejszy do zgłaszanego problemu.

3. kropeczka86

swiateczne przyjecie skrzynia wystawnej kolacji 3 i sezon obdarowywania zadanie 40

4. SMOD_Atena

W wymienionej skrzyni nie ma florenów. W poniższej tabeli z poradnika można zobaczyć co zawierają skrzynie:

Za 40 pułap w Sezonie obdarowywania również wśród nagród nie ma florenów:

40.png

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. kropeczka86

ale w sezonie obdarowywania zadanie 40 sa floreny

6. SMOD_Atena

Twój pusty post z samym cytatem usunęłam. Wyżej zamieściłam wycinek z tabeli nagród z sezonie. Pokaż mi proszę w którym miejscu widzisz te floreny na pułapie 40?

7. kropeczka86

sorki zle odczytalam

8. SMOD_Atena

Nic się nie stało, najważniejsze, że wszystko jest wyjaśnione. Pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.