brak florenów za czapeczkę

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasia_01, 9 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasia_01

kasia_01 Czeladnik forum

Właśnie przeczytałam OO, że skrypt dopisujący floreny za czapeczki zakończył działanie, a co mam zrobić jak mnie nie dopisano?

2. wiesKingi

wiesKingi Czeladnik forum

to samo jest na mojej farmie i mojej córki brak dopisanych florenów

3. agunia7

agunia7 Forumowy żółtodziób

ja też nie dostałam zwrotu florenów, a czapeczka zniknęła

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

5. Mery54

Mery54 Młodszy ekspert

u mnie też nie ma u mojej znajomej również wszyscy mamy bombardować pomoc techniczną tym samym problemem?wydaje mi się, że to nie jest sprawa jednostkowa

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Mery54, wskazałam Wam drogę dalszego postępowania, przypomnę, że to nie jest wątek dyskusyjny, w TYM wątku moderator również udzielił wskazówek jak postępować w razie braku FL w ramach wymiany czapeczki:

7. kasia_01

kasia_01 Czeladnik forum

Napisałam do pomocy technicznej, ale okazało się, że nie mam dostępu do swojej poczty mailowej, przypisanej do farmy, i co mam teraz zrobić?

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Trudna sprawa. PT niewiele pomoże, jeśli nie masz dostępu do maila przypisanego grze. Zwróć się może do operatora poczty o przypomnienie hasła lub przywrócenie adresu.

9. kasia_01

kasia_01 Czeladnik forum

Dzięki, moja poczta już działa, czekam na odpowiedź z PT

10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Rozumiem. Czy w takim razie masz jeszcze jakieś pytania?

11. kasia_01

kasia_01 Czeladnik forum

Nie, dziękuję, czekam na odpowiedź z PT, tutaj już można zamknąć.

12. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.