BRAK FLORENÓW

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika myszka5121, 8 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. myszka5121

myszka5121 Czeladnik forum

wysłałam 2 sms-y z zakupem florenów i nie zostały one dopisane do mojego konta. Nie przyszedł mi również sms zwrotny

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

myszka5121, w poradniku jest informacja, gdzie zgłaszać reklamacje:
    UWAGA: Wszelkie uwagi, reklamacje dotyczące działania Serwisu oraz inne związane z usługą pytania, prosimy kierować na adres e-mail: reklamacje@mobiltek.pl z dopiskiem "Reklamacja Kody BIG”. Dodatkowe informacje o reklamacjach zostały zawarte na stronie operatora: http://www.mobiltek.pl/kontakt/reklamacje/
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Szkoda tylko, że nie odpisują, ani nie zwracają florenów za które się zapłaciło. Ja czekam już 12 dni i 0 odzewu z ich strony. Niby mają 14 dni na rozpatrzenie reklamacji, ale wątpię, że coś się ruszy w mojej sprawie. Mam nauczkę na przyszłość, żeby nie kupować więcej florenów SMS-em.
    Czas ograniczyć wydatki na grę8)

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

AgiFarm83, przykro mi, ale nie mamy wpływu na rozpatrywanie reklamacji.

5. semira25

semira25 Czeladnik forum

Mam identyczną sytuację jak Ty-.-
    z tym, że czekam na odpowiedź już koło miesiąca>:(
    dobra nauczka dla nas nie wysyłać już żadnych smsów!!!:mad:

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

przypomnę, że to nie wątek dyskusyjny, nie mamy wpływu na czas w jakim rozpatrywane są reklamacje, jednak jeśli nie otrzymaliście odpowiedzi proponuje monitować zgłoszenie.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.