brak evenentu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rabokse, 30 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rabokse

rabokse Młodszy ekspert

u mnie wogole nie ma evenentu dodam tylko ze przelogowałem juz sie kilka razy i nadal nic

KaCytrynka lubi to.
  2. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Nic nadzwyczajnego, czyli jak zwykle xD

KaCytrynka lubi to.
  3. kevin

kevin Forum Pro

u mnie jest roślinka ,wypadajki 122 szt. ale w zegarze brak eventu , brak też budki policyjnej

KaCytrynka lubi to.
  4. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

rabokse sprawdzałeś/aś na różnych przeglądarkach? Może zamknij, otwórz przeglądarkę, zaloguj się do gry i sprawdź jeszcze raz. U mnie event już był po zalogowaniu się o 14:02.

KaCytrynka lubi to.
  6. jaro64

jaro64 Forumowy żółtodziób

nadal brak eventu przelogowanie i odświeżanie strony nie pomaga

KaCytrynka lubi to.
  7. _Margaret_

_Margaret_ Czeladnik forum

U mnie również eventu nie ma, przelogowywałam się już kilkanaście razy i dalej nic.

KaCytrynka lubi to.
  8. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

U mnie tez nie ma

KaCytrynka lubi to.
  9. SMOD_Atena

rabokse w związku ze złamaniem Regulaminu gry w punkcie:

6.2. Wspólne korzystanie z jednego konta w grze
    Jak podano w punkcie 6, każdy gracz jest zobowiązany do utrzymywania swoich danych (dane logowania, hasła, itd.) w tajemnicy. Ze względów bezpieczeństwa z danego konta nie może korzystać więcej niż jeden gracz. Bigpoint nie jest odpowiedzialny za szkody, które mogą wyniknąć z korzystania z jednego i tego samego konta przez kilku graczy.

Otrzymujesz punkty karne oraz blokadę konta na forum. Twój post usunęłam.

=kalina= Twój post usunęłam również.

Zapraszam wszystkich do zapoznania się z ogłoszeniem: >>klik<<.

KaCytrynka lubi to.
  10. kevin

kevin Forum Pro

[ciach] Zadaję tu pytanie ,bo nie działa jak powinno i nie mam ochoty ryć przez 20 stron żeby na koniec dowiedzieć się że to nie tylko u mnie , tyle wiem bez forum

Prowokujący do kłótni fragment usunęłam.

SMOD_Atena.

11. SMOD_Atena

kevin proszę o powstrzymanie emocji i nie prowokowanie kłótni.

Problemy, które jeszcze występują u niektórych Graczy zostały zgłoszone i trwają już prace naprawcze. Bardzo prosimy o cierpliwość.

KaCytrynka lubi to.
  12. kevin

kevin Forum Pro

Sory i dzięki , głównie chciałem właśnie usłyszeć że zgłoszone i mieć nadzieję że wkrótce naprawią ,przecież co jest grane doskonale wiem ;) nie od dziś gram

13. Grażyna55

Grażyna55 Okazjonalny autor

Witam , nadal brak eventu , co prawda roślinka jest ale w zakładce nie ma zegara , na dodatek ikonki w kombajnie tak pomieszane ze lepiej być nie może , nie pomaga ani odświeżanie ani ponowne logowanie , ani też czyszczenie ciasteczek :(

KaCytrynka lubi to.
  14. SMOD_Atena

15. katbit

katbit Naśladowca mistrzów

Wiecie to nie jest w porządku, że jedni już mają event a inni nie. Minęła już godzina od rozpoczęcia, a ja w dalszym ciągu nie mogę realizować zadań eventowych.

KaCytrynka lubi to.
  16. kevin

kevin Forum Pro

a to F5 to tak do skutku ? aż trafię jak naprawią?? bo jak na razie żadnych zmian

KaCytrynka i Sookie lubią to.
  17. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Taaa . Mamy nie pisać do P.T. tylko odświeżac wylogowywać absolutnie nie zawracać nikomu głowy. Tylko-Ateno-to również nie działa.

KaCytrynka i EWEXXX lubią to.
  18. SMOD_Atena

Skoro nic nie działa, to nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekać aż dział techniczny gry usunie problemy, które to zostały już przez nas zgłoszone.

katbit jeden z Twoich postów usunęłam.

KaCytrynka lubi to.
  19. -tokio-

-tokio- Okazjonalny autor

Brak eventu, roslinka jest, reszty brak :(

KaCytrynka lubi to.
  20. litkajestem

litkajestem Moguł forum

nowlasnie i ja mam to samo , a kolzanka ma i jak to jest.........

KaCytrynka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.